Hit Enter to search or Esc key to close

Despre Noi

Agentia Vacanta de Vis din Constanta, s-a infiintat in anul 2007 si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si strainatate.


Suntem gata oricand sa raspundem cu promptitudine si seriozitate celor mai exigente cerinte si sa propunem solutii pentru a va oferi intr-adevar o VACANTA DE VIS !!!

De ce noi ?

15 ani experienta

Suntem din anul 2007, cu siguranta vom gasi vacanta de vis pentru dumnevoastra

Oferim incredere

Suntem de incredere cand vine vorba de vacanta de mult asteptata

Asistenta 24 / 7

Echipa noastra este alaturi de dvs pentru a scapa de eventualele probleme.

O vacanta de vis

Va ajutam sa organizati cea mai buna vacanta pentru familie, oferind siguranta

Ce spun clientii

Vara aceasta am fost intr-un concediu in Varna la recomandarea unor prieteni. Prin vacanta de vis am reusit sa gasesc un colt de rai . Un concediu de 5 stele. animatorii au fost excelente, nemaivorbind de peisaj care este cu adevarat mirific.​ Multumesc
Mariana Vasile
Constanta
Agentia Vacanta de vis mi-a oferit vacanta potrivita pentru mine. Cu rabdare si multa atentie din partea consultantilor eu si familia mea a avut parte de o vacanta de vis la propriu. Multumesc.
Recomand cu caldura.
Alexandra Gavrila
Constanta
Anul acesta ne-am petrecut concediul in frumoasa regiune Marmaris din Turcia. Hotelul ne-a fost recomandat de Agentia Vacanta de vis. de nenumarate ori, in decursul a 12 ani, ne-am petrecut vacante reusite, atat in Bulgaria cat si in Turcia.
Ion Felix
Constanta