Hit Enter to search or Esc key to close

Despre noi


Agentia Vacanta de Vis din Constanta, s-a infiintat in anul 2007 si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si strainatate. Suntem gata oricand sa raspundem cu promptitudine si seriozitate celor mai exigente cerinte si sa propunem solutii pentru a va oferi intr-adevar o VACANTA DE VIS !!!

De ce noi ?
dorim o vacanta de vis

10 ani experienta

Suntem din anul 2007, cu siguranta vom gasi vacanta de vis pentru dumnevoastra

Oferim incredere

Suntem de incredere cand vine vorba de vacanta de mult asteptata

Asistenta 24 / 7

Echipa noastra este alaturi de dvs pentru a scapa de eventualele probleme.

O vacanta de vis

Va ajutam sa organizati cea mai buna vacanta pentru familie, oferind siguranta

Informatii Juridice

Ce spun clientii
despre noi

Vara aceasta am fost intr-un concediu in Varna la recomandarea unor prieteni. Prin vacanta de vis am reusit sa gasesc un colt de rai . Un concediu de 5 stele. animatorii au fost excelente, nemaivorbind de peisaj care este cu adevarat mirific.​ Multumesc
Mariana Vasile
Constanta
Agentia Vacanta de vis mi-a oferit vacanta potrivita pentru mine. Cu rabdare si multa atentie din partea consultantilor eu si familia mea a avut parte de o vacanta de vis la propriu. Multumesc. Recomand cu caldura.
Alexandra Gavrila
Constanta
Anul acesta ne-am petrecut concediul in frumoasa regiune Marmaris din Turcia. Hotelul; Spa ne-a fost recomandat de Agentia Vacanta de vis din Constanta. de nenumarate ori, in decursul a 12 ani, ne-am petrecut vacante reusite, atat in Bulgaria cat si in Turcia, cu ajutorul acestei agentii.
Mitris Ion Felix
Cumpana
Foarte frumoasa excursia din Grecia, Creta ! Ne-am incarcat bateriile ! Multumim !
Mihaiescu Renato
Constanta
Excursia in Dubai a fost una de milioane. Pretul foarte bun. Nu stiu cum reusiti dar m-ati surprins de fiecardata cu beneficiile primite si banii platiti. Multumesc.
Marius Serban
Constanta
Concediu super ! Recomand cu caldura locatia si altor personae ( Pensiunea Recando, Fundata )
Angelica Cornea
Constanta
Doamna ghid a agentiei, discreta si eficienta, informata si oportuna, ne-a innobilat excursia in Bucovina.Va multumim !
Familia Ionita
Constanta
Am fost la Nisipurile de Aur la Hotel Slavey in urma unei recomandari din partea Agentiei Vacanta de vis si nu-mi pare rau.Vom reveni si anul viitor. Mancare si bautura din belsug. A fost o vacanta minunata.
Buliga Ioan
Constanta
Vara aceasta am fost intr-un concediu in Varna la recomandarea unor prieteni. Prin vacanta de vis am reusit sa gasesc un colt de rai . Un concediu de 5 stele. animatorii au fost excelente, nemaivorbind de peisaj care este cu adevarat mirific.​ Multumesc
Mariana Vasile
Constanta
Cu Vacanta de vis am avut experiente frumoase, am vazut lucruri despre care stiam din carti, am avut cazari bune.
Alice Hartescu
Constanta
Se diferentiaza prin seriozitate, competenta si promptitudine.Parerea majoritatii turistilor este foarte buna deoarece excursiile sunt faine cu obiective importante de vizitat si foarte complete ! Multumiri pentru conditiile oferite de fiecare data !
Valeria Burcea
Constanta
Vacanta de Paste in Grecia, Halkidiki a fost minunata ! Multumim Agentia Vacanta de vis.!
Familia Misir
Mangalia
Totul mi-a placut in Grecia, Creta : peisajele, stanca, marea,oameni deschisi , tineri plini de viata, de incredere ! Am mancat sarmalute gatite de o romancuta ! Hotelul Castro extraordinar !
Elena Predescu
Constanta
MUltumim foarte mult pentru frumoasele obiective vizitate, minunatele locații și meniuri. Jelescu Jana la superlativ, având grijă ca fiecare sa fie multumit, Traseele minunate, conducător auto nota 10. Anul acesta ne-am petrecut concediul in frumoasa regiune Maramures.
JENI BENTARU și Rodney
Constanta
In excursiile cu Vacanta de vis , mi-am imbunatatit cunostintele,am fost multumita de ghid, de cazari, de mancare.
Carmen Suteu
Constanta
Am achizitionat foarte multe excursii prin intermediul acestei agentii ( VACANTA DE VIS) si de fiecare data asteptarile au fost confirmate si chiar depasite ! Succes pe mai departe !
Gherghina Rizea
Constanta
Am descoperit frumusetile Deltei si farmecul cladirilor vechi istorice din Sulina in cele 3 excursii organizate
Liliana Rapa
Constanta